Over mij

Ik ben Tomas, 28 jaar oud en ben al 6 jaar lang ondernemer. Ik ben in 2016 afgestudeerd als communicatie professional, maar zag hier geen baan voor mij in weggelegd. Ik kon mijn ei hier op dat moment niet in kwijt. Leuk om op terug te kijken zo, aangezien ik nu juist heel veel van het geleerde toepas in mijn dagelijkse werk en er nu ook mijn beroep van heb gemaakt.

Maar nee, ik ging na een reis naar Amerika en een aantal verschillende baantjes aan de slag als fitness coach. Ondertussen volgde ik een opleiding tot personal trainer om na om opleiding ook als personal trainer aan de gang te gaan. Al vrijwel direct nadat ik klaar was in het voorjaar van 2017 met mijn opleiding begon ik MonkeyFit. Mijn eigen bedrijf waarin ik mensen zou gaan trainen om gezonder te kunnen worden.

Bibi (mijn vriendin) sloot zich hierbij aan en zo ging het, na opleidingen in de voeding gevolgd te hebben, van personal training naar voedingsadvies zonder personal training. Momenteel is MonkeyFit ook altijd nog het bedrijf waarin wij dagelijks mensen inspireren en helpen om hun gezondheid weer te versterken en zonder klachten door het leven te gaan. 

IMG_20210917_080823
IMG_20220111_094607_Bokeh

Met MonkeyFit gebruiken wij ook al meerdere jaren Mailblue voor al onze nieuwsbrieven, mailfunnels en andere automatiseringen. Ik ben van mezelf iemand die graag alles uitvogelt, maar het ook zeker uitbesteed waar kan. Ik heb op deze manier van anderen, maar ook zeker vanuit mijn eigen interesse heel veel ervaring opgedaan met Mailblue. Ik heb hiernaast ook een cursussen gevolgd om me nog verder te verdiepen in Mailblue.

 Maar waarom de kennis voor mezelf houden als er genoeg mensen zijn die ook graag een Mailblue automatisering opzetten maar geen idee hebben hoe het moet. Ik help je hier dan ook graag mee!

Daarnaast reis ik met mijn vriendin de wereld over als Digital Nomads. We zitten voornamelijk in Spanje dus ook geen last van tijdsverschillen! 

Wil je graag kennismaken om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op!